Individualni časovi za nastupe, venčanja
standard takmicenje

U poslednje vreme postoji veliko interesovanje da pojedinac ili par za kratko vreme nauči koreografiju za venčanje, neki nastup ili neku specijalnu priliku. Dovoljno je da nam se jave i kažu svoje želje, a na nama je da sve osmislimo i da ih naučimo željenom plesu.

Individualni časovi za takmičare

Pohađanjem individualnih časova plesni par brže napreduje zahvaljujući tome što dobija informacije koje će na najbolji mogući način rešiti plesne nedostatke i usavršiti njegov nastup. U kombinaciji sa univerzalnim informacijama i ponavljanjem, koji su najveća prednost grupnog treninga – mišići tela su u mogućnosti da razviju dugoročnu memoriju i učine plesno znanje doživotnom investicijom. Trening je namenski prilagođen jedinki ili plesnom paru. Časove drže operativni treneri sportskog plesa Ivica i Tanja Došenović.

PRO/AM

U našoj školi imate mogućnost individualnog učenja plesova sa trenerom, bez pohađanja grupnih časova. Možete da birate termine, plesove, a ukoliko to želite, možete i da učestvujete sa svojim trenerom na takmičenjima PRO/AM (profesionalac/amater).